Saltar cursos disponibles

Cursos disponibles

Adobe Indesign és l'estàndard del mon editorial que ens permet editar i maquetar qualsevol publicació impresa i, des de fa ja un temps, també ens dona opcions amb determinats formats digitals. Amb Adobe Indesign pots maquetar des de petits formats a grans publicacions amb molta comoditat i amb les garanties de compatibilitat amb el flux de treball d'Adobe.


Aquest curs esta orientat a nous usuaris de l'eina o aquells que ja han començat a ferla servir però no s'han parat a veure totes les opcions i possibilitats que ofereix.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adobe Indesign es el estándar del mundo editorial que nos permite editar i maquetar cualquier publicación impresa i, des de ja hace un tiempo, tambien nos ofrece opciones con determinados formatos digitales. Con Adobe Indesign puedes maquetar des de pequeños formatos a grandes publicaciones con mucha comodidad y con las garantias de compatibilidad con el flujo de trabajo de Adobe.


Este curso esta orientasdo a nuevos usuarios de la herramienta o aquellos que ja han comenzado a utilizarla pero no se han detenido a ver todas sus opciones y las posibilidades que ofrece.

Adobe Muse es la nova eina de disseny que ens permet editar i maquetar webs amb el nou estàndard Html5. Amb Adobe Muse pots maquetar webs sense programar ni una sola línia de codi, per tant és un eina imprescindible per aquells professional que sense saber programació volen dissenyar i implementar una web.


Amb aquest curs qualsevol dissenyador pot maquetar de manera creativa una web fent servir els estàndards del Html5 sense necessitat d’entrar a programar codi. Amb una senzilla exportació la nostre web funcionarà amb tots els css i scripts preparats per visualitzar correctament la nostre web.

Al tenir un entorn altament intuïtiu, aquesta aplicació és idònia per a treballar els fonaments de la interactivitat i la generació d’una pàgina web de manera ràpida i atractiva.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adobe Muse es la nueva herramienta de diseño que nos permite editar y maquetar webs con el nuevo estandar Html5. Con Adobe Muse puedes maquetar webs sin programar ni una sola linea de código, siendo por tanto una herramienta imprescindible para aquellos profesionales que sin saber programación desean diseñar e implementar una web.


Con este curso, cualquier diseñador puede maquetar de manera creativa una web, utilizando los estandares del Html5, sin necesidad de entrar a programar código. Con una sencilla exportación nuestra web funcionara con todos los css y scripts preparados para visualizar correctamente nuestra web.


Teniendo un entorno altamente intuitivo, esta aplicación es idónea para trabajar los principios de la interactividad y la generación de paginas web de manera rápida y atractiva.